Altijd al een tijger willen zijn, Grijp je kans.
 
IndexIndex  PortalPortal  KalenderKalender  FAQFAQ  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  Inloggen  

Deel | 
 

 New here

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kaoru

avatar

Punten : 42

Tijgerprofiel
Troep: No
Leeftijd: 3,2
Partner: There's one perfect tiger for me...

BerichtOnderwerp: New here   ma jul 19, 2010 11:23 pm

Hij snoof de geuren op, boeiend was het niet. Hij was nieuw hier en had nog geen andere tijgers of tijgerinnen ontmoet hij ging bij een groep de groep van Magentica het was een neutrale troep die naar de goede kant week. Waarschijnlijk zouden ze ook slecht kunnen zijn, vaak gedroeg hij zich goed maar hij kon toch slecht overkomen. Hij wasgevlucht uit zijn kudde maar niet omdat hij bang was hij was hun gewoon zat. Hij zal hier verder gaan als neutrale tijger, hij zal strijden zonder angst maar niet zo kill en dom overkomen als die slechte tijgertjes. Hij was nog jong maar al sterk en had al veel dingen meegemaakt. I'm young, I'm strong. Dat was iets wat hij vaak inzich zelf mompelde al vondt hij het soms idioot overkomen de knapste was hij niet volgens zich zelf al waren er waarschijnlijk tijgers die daar anders over dachten. Iniedegeval liet hij zich niet kleineren door slechte tijgers en zou dan zijn slechte kanten laten zien eerst aardig begroeten, en snauwen ze hem af dan zouden ze te maken krijgen met de andere Kao. Het eerste wat hij zal doen is bevriend raken met andere tijgers, en in een troep gaan. Daarna dacht hij pas verder aan een partner en welpen en dat soort dingen hij hield het voorlopig hierbij. En verdedigen zal hij zeker doen en zijn troep met zijn leven beschermen. Ze moeten niet denken dat hij zwak is en dat zal hij ze laten zien als ze hem niet geloven met zijn eigen klauwen als het nodig is. Zijn blauwe ogen keken rondt in het gebied affentoe als hij in het licht keek zag je een mooie goudgele glans erover heen schijnen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Selena

avatar

Punten : 12

Tijgerprofiel
Troep: -
Leeftijd: 2,7 year
Partner: -

BerichtOnderwerp: Re: New here   di jul 20, 2010 9:00 pm

Selena keek even rond ze was net over de grens gekomen ze was iemand territorium binnen gekomen en nu was ze hier eindelijk ze was weg gegaan bij haar troep niet dat ze bang was ze bang was maar ze had er genoeg van. Selena rook even dat eigenlijk haar niet boeide. Selana vond haar zelf helemaal niet mooi of sterk ze was neutraal maar heel soms kan ze kil worden maar dat was ze heel weinig. Selena rook een anderen tijger haar oren draaide naar achteren ze kon nog niemand en dus ze vertouwde ze helemaal niet. Selena liep er maar naar toe en ze ging zitten ze bekeek hem een goed hij zag eruit of hij ook neutraal was. Selena keek even naar de meer die er mooi bij lag daarna richtte ze haar blik weer op de tijger. “Hallo.” Zij ze kortaf tegen hem. Selena zwiepte rustig met haar staart. Het werd al een beetje donker maar niet heel erg je kon nog uitstekend zien nogmaals snoof ze omdat dan weet ze wie ze dan ruikt.

(Inspiratieloos)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kyra

avatar

Punten : 14

Tijgerprofiel
Troep: -
Leeftijd: 3
Partner: None.

BerichtOnderwerp: Re: New here   wo aug 25, 2010 4:09 pm

Bijna was Kyra bij het gouden meer. Ze had er al veel over gehoord, dus eigenlijk wilde ze er wel een keertje heen gaan. Terwijl ze liep dwaalde haar gedachten af naar vroeger, voordat haar ouders haar alleen lieten en zeiden jij red je wel. Als Kyra daar aan terug dacht, dacht ze aan hoe boos en verdrietig ze was op dat moment. Hoe konden ze dat denken? Hoe konden ze me nou alleen laten? Later begreep ze pas waarom haar ouders dit deden. Ze wilden haar beschermen tegen de andere troepen, de troepen die haar ouders uit elkaar hebben gehaald. Zouden Kyra's ouders nu nog leven? En haar vrienden van vroeger, de andere welpjes uit de troepen, met wie ze zo kon lachen en kon stoeien, met wie ze altijd wedstrijdjes deed, wat zou er met hen gebeurd zijn? Op die momenten dat Kyra daaraan dacht voelde ze zich zo alleen. Dan verlangde ze weer terug naar vroeger. Ze hoopte dat ergens hier tijgers te vinden waren met wie ze wel kon opschieten. Zodra ze weer iemand had om mee te praten, was dit gebied helemaal perfect.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.lionsheart.forumotion.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: New here   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
New here
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: Noorden :: Het Gouden Meer-
Ga naar: